Hirdetések

Softpex Kft. Softpex Kft Számítógép javítás, weboldal készítés.

Diétás szakács - szállodáknak, vendéglátóhelyekenek is!

Diétás szakács

OKJ száma 35 811 03

A képzési program nyilvántartásba vételi száma: E-000519/2014/A004

Vendégkörükben egyre gyakoribb a cukorbeteg, epebeteg, szív és keringési beteg, daganatos beteg, liszt érzékeny, magas vérnyomásban szenvedő, időskorú, vagy gyerek – akiknek speciálisabb étrendre, menü sorra van szükségük. Vendéglátóhelyeknek, szállodáknak ezért ajánljuk a képzést.

A közétkeztetés területén, a fekvőbeteg ellátást biztosító egészségügyi -, a nevelési-oktatási,- a szociális alapszolgáltatásokat és szakosított ellátást végző - gyermekjóléti alap és szakellátást biztosító intézményekben, valamint a speciális igényű táplálás területén (pl. sporttáplálkozás) dietetikus által összeállított étrendet kell elkészíteni.

Hogy ne kelljen külön dietetikust foglalkoztatnia Diétás szakács (OKJ száma 35 811 03) képzésünket ajánljuk, azon szakácsainak, akik legalább kettő éve a szakmában dolgoznak.

Referencia: Eidáig  közel harminc hallgatónk szerzett bizonyítványt, talán ennél is fontosabb: ismerte meg a kímélő ételkészítési technológiákat.

Képzési tudnivalók:

240 óra, amelyből elmélet 72 óra. Heti kettő nap hétfő és szerda, délutáni elfoglaltságot jelent.

10 óra irányított gyakorlat (kettő alkalommal) tankonyhán.

158 óra kötelező gyakorlat a munkahelyen letölthető!

Képzési díjunk 140.000 Ft, amely tartalmazza az elméleti és gyakorlati képzés  díját, a gyakorlati oktatás nyersanyag költségét. Ebből az  OKJ vizsga díja 40.000 Ft/fő. A részvételi összeg a szakképzési hozzájárulás terhére elszámolható. A képzés mentes az ÁFA alól.

Jelentkezés, érdeklődés  a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen is lehet.

Megfelelő létszám esetén a képzés azonnal indul, mivel a 37/2014.(IV. 30) EMMI rendelete – A közétkeztetésre vonatkozó  táplálkozás-egészségügyi előírások –rendelet személyi feltételek része - csak 2015 szeptemberig adott türelmi időt. Az indulásról tájékoztatást adunk.  

Az OKJ elvárásokon túl piacképes, naprakész és gyakorlatias szakismereteket oktatunk.

Várom megtisztelő érdeklődését!

Jelentkezés